Yona Marko Haavisto & Poutahaukat Tuomari Nurmio Marjo Leinonen Remu Aaltonen Dalindèo Sandra Luna (AR) Ney Melo & Melina Mistral (US/CA) El Cachivache Quinteto (AR) Pasi & Maria Laurén Ville Leinonen Surffiveikot Mustat Silmät Jargoslavia Jaakko Laitinen & Väärä Raha Tango del Norte

Marko Haavisto & Poutahaukat

Read more...

Tuomari Nurmio

Read more...

Marjo Leinonen

Read more...

Remu Aaltonen

Read more...

Dalindèo

Read more...

Sandra Luna (AR)

Read more...

Ney Melo & Melina Mistral (US/CA)

Read more...

El Cachivache Quinteto (AR)

Read more...

Pasi & Maria Laurén

Read more...

Ville Leinonen

Read more...

Surffiveikot

Read more...

Mustat Silmät

Read more...

Jargoslavia

Read more...

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Read more...

Tango del Norte

Read more...

Poimintoja ohjelmistosta:

Nykytaide

Nykytaideohjelma – Maailman laidalla – pohtii missä kaupungin laita on ja kuka asuu maailman keskellä. Kokonaisuuden ovat kuratoineet kuvataiteilija Annu Wilenius ja sosiologi Taina Rajanti. Näyttelyt ovat esillä kahviloissa, ravintoloissa, gallerioissa ja julkisissa tiloissa Tampereen keskustassa ja laitakaupungilla 4.–30.9.

Lue lisää

Laitakaupungin laulut
lähikirjastoissa

Tango on syntynyt laitakaupungilla, ja etsiytyy nyt sinne. Pispalan, Hervannan ja Tesoman kirjastoissa sekä Pääkirjasto Metsossa voi osallistua 23.8.–13.9. lauluntekopajoihin, opetella tangon ensiaskeleita, kuunnella laulaja-lauluntekijöitä sekä ihailla ja ihmetellä taidetta. Tapahtumissa esiintyvät Janne Laurila (kuvassa) ja Laura Moisio. Kaikkiin kirjastotapahtumiin on vapaa pääsy.
Lue lisää

 

 

Badding & Sorsakoski -tribuutti

Badding & Sorksakoski -tribuuttikonsertissa esiintyvät Marko Haavisto & Poutahaukat sekä Surffiveikot solisteinaan Ville Leinonen ja Katwi. Orkesterit esittävät sekä omaa tuotantoaan että Rauli Badding Somerjoen ja Topi Sorsakosken tunnetuksi tekemiä kappaleita.

Pääohjelmisto Klubi la 20.9. klo 20.00, liput 15/12 €
Lue lisää
Marko Haavisto & Poutahaukat
Surffiveikot

Sandra Luna (AR) &
Sexteto Tango del norte

Yksi Argentiinan tunnetuimmista tangolaulajista, Sandra Luna, saapuu vihdoin Suomeen! Hän esiintyy yhdessä kotimaisista huippumuusikoista kootun Sexteto Tango del norten kanssa. Tule kokemaan Buenos Airesin kasvatin väkevät tangotulkinnat!

Pääohjelmisto Klubi pe 19.9. klo 19.00, liput 15/12 €
Lue lisää

Remu Aaltonen, Marjo Leinonen &
Tuomari Nurmio

Festivaalilauantaina 20.9. Pakkahuoneen lavalle nousevat rouheaääniset  Remu Aaltonen, Marjo Leinonen ja Tuomari Nurmio. Laitakaupungin laulut -konserttia säestää festivaalin "house bandiksi" muodostunut Uusi suomalainen tango-orkesteri kapellimestarinaan Jani Uhlenius.

Pääohjelmisto Pakkahuone la 20.9. klo 18.00, liput 25/20 €
Lue lisää

 

Hotelli Victoria